ūüßź Pieni√§ mysteerej√§ ūüßź

Jokaisella kaudella, kun alkaa poikasia kuoriutumaan, tulee pieniä mysteerejä.

Kun tied√§t mit√§ on odotettavissa, n√§m√§ erilaiset poikaset p√§√§see aina yll√§tt√§m√§√§n! Tai ainakin sit√§ luulee aina tiet√§v√§ns√§ mit√§ odottaa…

Parituksissakaan, kaiken järjen mukaan, ei pitäisi edes olla ylläri geenejä. Minkään poikasen vanhempia ole yritetty todistaa kantavan mitään ylimääräistä geeniä. (mitä tehdään parittamalla käärme kun koitetaan saada selvää kantaako eläin jotain tiettyä geeniä)

Fire Phantom Yellow-belly x  Lesser
Banana  x  Pewter
Coral glow Genetic-stripe  x  Pastel het. Genetic-stripe

Mysteeri poikasia / Mystery hatchlings

For every season, when clutches start to hatch, there are always some mystery babies. When you know what to expect from your clutches, these are always kinda suprise, because parents wasn’t proved out to be anything they are! (At least you thought you knew better..ūüėÉ)

%d bloggers like this: